Google Hirdetés

A Kampányfelügyelet Magyarország hivatalos blogja. Google hirdetés és Adwords kampányok teljes körű Kampányfelügyelete. Google hirdetések beállításai, Google Adwords kampányok költséghatékony futtatása.

2017.08.29. 09:19 Kampányfelügyelet

2017 a videó marketing éve

Mit is jelent ez a kifejezés, és hogyan befolyásolja az online marketing stratégiánkat?

A Facebook, Youtube, Instagram népszerűsége, illetve a telefonos videók térnyerése okán nem is kell nagyon bizonygatni, hogy a vizuális tartalom mennyivel kifejezőbb - és felkapottabb - egy egyszerű, szöveges mondanivalónál. Nem meglepő, hogy a marketing világában is 'vírusszerűen' terjed a videók megosztása, legyen az cuki cicás vagy termékbemutató videó. Ezt minden cég a javára fordíthatja, ha ügyesen kidolgozott stratégiával operál.

Közérthetően, azt jelenti, hogy videókat készítünk, melyek lehetnek például oktatóvideók, 'hogyan csináld" videók, vicces, elgondolkodtató vagy más módon figyelemfelkeltő tartalmak, vírusvideók stb. Több célunk is lehet velük, de végső soron az a sikeres videós marketing, ami felhívja a cégünkre a figyelmet.

 

pexels-photo-88476.jpeg

 

Nem elérhetetlen módszer ez kis cégek számára sem, nem kell rögtön bonyolult forgatásokra, stábbérlésre gondolni, online alkalmazások, vagy egy telefon segítségével könnyen és gyorsan lehet videós tartalmakat gyártani, és azokat közösségi oldalakon megosztani. A lényeg a közlendő minősége, hogy értékesnek találja-e a kiválasztott célcsoportunk.

Szóval több összetevős játék a videós hirdetés, ezért is gondolkodik a mi cégünk is reklámvideókban, Facebook, Youtube és Instagram videókban, ha népszerűsítésről, márkaépítésről vagy közönségünk megszólításáról van szó.

A részletekről érdemes bővebb információt kérni marketing csapatunktól!

https://kampanyfelugyelet.hu/reklamvideo-keszites/

komment

Címkék: videó marketing


süti beállítások módosítása